Desactivar auto-actualització

ReCercador: Cercador de Recursos Electrònics

El ReCercador ofereix un sol punt d'accés a diferents recursos electrònics com bases de dades bibliogràfiques, portals de llibres, catàlegs de biblioteques, portals de revistes i revistes electròniques.

Permet a l'usuari una manera fàcil de cercar informació a diferents recursos electrònics a la vegada amb una única interfície de cerca.

Amb el ReCercador podreu:

  • Localitzar els recursos-e subscrits per la Universitat de Barcelona així com una selecció de recursos-e de lliure accés.
  • Cercar bibliografia específica en diferents temàtiques i accedir al text complet (si tenim subscrita la publicació)
  • Fer cerques simultànies en grups de recursos seleccionats, sempre que el recurs ho permeti (recursos metacercables, apareix la icona: )
  • Localitzar revistes-e i accedir als textos complets dels articles

Cerca ràpida

Permet fer cerques simultànies a una selecció de recursos agrupats per grups predefinits. No tots els recursos electrònics que hi ha al ReCercador s'han inclòs en aquests grups de recursos.

Multicerca

Permet fer cerques simultànies a diferents recursos. Podeu seleccionar els recursos de la disciplina que us interessi per matèria, pels grups predefinits, per proveïdor o per tipus de recurs.

Buscar recurs electrònic

Permet localitzar i accedir a tots els recursos electrònics disponibles, principalment bases de dades bibliogràfiques, subscrites per la UB.

Buscar revista electrònica

Permet buscar un títol de revista individual d'entre les revistes electròniques subscrites per la UB i una selecció de revistes gratuïtes.

Buscar llibre electrònic

Permet buscar un títol de llibre individual d'entre els llibres electrònic subscrits per la UB i una selecció de llibres gratuïts.

Canviar portal

Permet cercar en els recursos d'altres biblioteques del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya.

Identificar-se

Permet personalitzar El meu espai.

Comentaris i suggeriments : Pregunteu al bibliotecari
© 2007 Universitat de Barcelona. Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació